Aktivitetskalender

FULLBOKAT! Mat & upplevelsevandring: Vandring vid tidens dansgolv

By 6 maj, 2020juni 14th, 2020No Comments

OBS! Denna vandring är nu fullbokad, men det går bra att ställa sig på väntelistan.

En matupplevelse vid Vänerns kant, på fast mark vid peneplanet som stora delar av Skandinavien har som sin fasta punkt. Med efterföljande vandring som tar oss förbi peneplanet och det vackra vattenfallet Brudslöjan, vackra klevar, en fantastisk utsikt över Vänern. En magisk sommarkvälls-upplevelse vid det vackra platåberget Halleberg! En matig After Work kommer serveras vid Vänerns kant så vi inte går hungriga uppför berget. Kanske någon vågar sig på ett kvällsdopp?
Start och slut vid Nordkrokens badplats (parkeringen).

☘ Datum: 25 juni

☘ Plats: Peneplanet, Halleberg

☘ Tid: kl.18.00 till ca kl 21.00

☘ Anmälan och pris: 375:-
Anmälan görs till Platåbergens Geoparks mejl: info@platabergensgeopark.se
Ange “peneplanet” vid anmälan samt ange telefonnummer, antal personer och evt. allergier.

Anmälan är bindande och betalning sker på plats med Swish eller kontant. Om man blir akut sjuk så mejla detta så fort som möjligt (gäller även om man blir sjuk samma dag som vandringen är så att vi minimerar matsvinn).

För att kunna beräkna maten så behöver vi din anmälan senast två dagar innan! Max antal deltagare är 25 personer, först till kvarn!

Ca 4 km vandring, I en bitvis obanad terräng och branta partier där lättare klättring krävs. Annars trevlig och fin stig.
Hur krävande: 4 (skala 1-5 där 1 är platt och slät led till 5 där det är obanad stig, branta partier och svår kuperad terräng)

För frågor runt vandringen kontakta: Fredrik Svensson, 0703-233 466, Sofia Hultman, 073 2470306

Vi följer självklart rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och vi får alla vara beredda på att läget kan ändras snabbt.
☘ Det är en liten grupp människor, max 30 personer.
☘ Självklart ska man bara komma på aktiviteten om man är fullt frisk – vi har därför avbokning fram till några timmar innan aktivitetens start.