Aktivitetskalender

Mat & upplevelsevandring: Magiska Ålleberg

By 6 maj, 2020september 2nd, 2020No Comments

☘☘ OBS! Denna vandring är nu fullbokad men det går bra att ställa sig som reserv. ☘☘

Om det finns ett berg som särskiljer sig mot de andra platåbergen så är det Ålleberg! Ett platåberg som är mer mytomspunnet, har mer sägner och historia än något annat platåberg finns nog inte. Det kan dessutom stoltsera som det allra högsta bland våra platåberg. Detta är vandringen du inte vill missa! Vi kommer vandra runt berget och berätta allt om dess unika och fascinerande arv. Vandringen avslutas med den redan legendariska Ållebergsburgaren på Ållebergs Café och Restaurang. Fantastisk utsikt kommer på köpet!
Start och slut vid Segelflygsmuséet.

☘ Datum: 6 September
☘ Plats: Ålleberg
☘ Tid: kl.16:00 till ca kl 19:00

☘ Anmälan och pris: 375:-
Anmälan görs till Platåbergens Geoparks mejl: info@platabergensgeopark.se
Ange “Ålleberg” vid anmälan samt ange telefonnummer, antal personer och evt. allergier. Hamburgaren går att få som vegetariskt alternativ och då med stekost från Stekosterian i Skara.

Anmälan är bindande och betalning sker på plats med Swish eller kontant. Om man blir akut sjuk så mejla detta så fort som möjligt (gäller även om man blir sjuk samma dag som vandringen är så att vi minimerar matsvinn)

För att kunna beräkna maten så behöver vi din anmälan senast två dagar innan! Max antal deltagare är 25 personer, först till kvarn!

Ca 4 km vandring, En bitvis obanad terräng och branta partier. Annars trevlig och fin stig.

Hur krävande: 3 (skala 1-5 där 1 är platt och slät led till 5 där det kan förekomma obanad stig, branta partier och svår kuperad terräng)

För frågor runt vandringen kontakta: Anna Bergengren 073-910 89 51 , Sofia Hultman, 073 2470306

Vi följer självklart rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och vi får alla vara beredda på att läget kan ändras snabbt.
☘ Det är en liten grupp människor, max 30 personer.
☘ Självklart ska man bara komma på aktiviteten om man är fullt frisk – vi har därför avbokning fram till några timmar innan aktivitetens start.