Då är det första halvåret av utvecklingsprojektet Platåbergens Geopark snart slut – och jag skulle vilja passa på att tacka alla finansiärer, samarbetspartner, deltagare och övriga för ett gott samarbete de första månaderna!

  • Det har varit en intensiv period sedan jag och min kollega Hanna tillträdde i augusti, där mycket fokus har legat på att få på plats en projektorganisation, finansiering, och bygga upp ett lokalt nätverk.
  • Vi har precis tagit fram ny grafisk profil och i början av nästa år kommer vår hemsida komma upp på https://www.platabergensgeopark.se
    Klicka gärna på länken för att se vår nya logotyp och få en försmak av hemsidan!
  • 8/2 kl 18.30 Releasekväll för Platåbergens Geopark, Kulturhuset i Grästorp
    Vi berättar om det pågående geoparksprojektet som 2019 kommer ansöka om att bli Sveriges första Unesco Globala Geopark. En geopark är ett område där man har geologi som är av internationell betydelse – något som är unikt i världen. Det menar vi att vi har i platåbergslandskapet i Västergötland!
Möt oss som jobbar med geoparken, få information om vårt unika geologiska landskap och hör några aktörer inom vårt område berätta om sin verksamhet kopplat till besöksnäring och geologi.
Vi bjuder på enklare tilltugg. Varmt Välkomna!

Med önskan om en God Jul & ett Gott Nytt År

 

Leave a Reply